Nizar

Member
  • Content count

    4,174
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Profile Song

Nizar last won the day on August 15 2017

Nizar had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

4 Followers

About Nizar

  • Rank
    Behold the Power of Loli
  • Birthday 07/21/1992

Personal Information

Recent Profile Visitors

24,568 profile views
  1. Dear Diary ~~~ Baru puasa ke 4 udah ngga enak badan, gara2 sempet paket malem 2 hari zz
  2. Dear Diary ~~ Jarang banget online, sibuk ...
  3. Dear Diary ~~ Hari ini niatnya ke Binus hanya mau nonton Tournament game Touhou aja, eh taunya ketemu sama @Aldrich sama Ferdian juga
  4. Hi, I've just online in PK and reset my Mage skill then get the skill Meteor Storm, it's working fine with me (skill tree view or the vertical view). Isn't the NPC offer also for unlock all the skill? Maybe you can try reset your skill via NPC Reset skill then try again up the skill. Unlock Meteor Storm need Thunderstorm lvl 1 and Sightraser lvl 2. Unlock Sightrasher need Sight lvl 1 and Lightning Bolt lvl 1.
  5. Banget gan, gw aja udah lupa equip sama siapa aja di PK gw, pas gw login dah pada ilang semua kopong sama sekali wkwkwk securitynya aja juga lupa x_x
  6. PK ya gan? Kalo PK gw ngga tau nih, gw udah ngga pernah login PK. Kalo buat yg event TTS kemaren pas gw event, itu udah selesai lama gan. Udah lama bgt itu 2014 kalo ngga salah ya wkwk
  7. 35213 please for me, thanks.
  8. Bug on Devil Square, no monster left for next round. This happen on me at Round 1. Waiting until next Instance in 1 hours, still no monster spawned.
  9. Btw ini stats set semua buat set di Server PK ya. Entah deh stats nya udah berubah apa belum, set terbaru juga gak tau dah kayak gimana, barangkali ada orang server PK yg mau nambahin nanti gw edit Post pertamanya, Ty.
  10. Masih idup ngga ini?
  11. PERTAMAXX Nomor #5 susah njirr, coba2 aja dah barangkali hoQ wkakakka Map #5 = Jawaii, the Honeymoon Island (jawaii) : 230, 273 Ign: Dandere